Az Apitusik® mézes szirup, méhészeti termékek és gyógynövények kombinációja, amely egyesíti a méz, a kakukkfű levél kivonat és a propolisz tinktúra legjobb tulajdonságait. A kakukkfű levél kivonat természetes expektoráns azaz köptető, hígítja a keletkezett váladékot, így  megkönnyítve a kiköhögést/köptetést.

A kakukkfű kivonat csökkenti a simaizom összehúzódásokat a légutakban. A propolisz a rügyek és fák kérgének gyantás váladéka, amivel a káros mikroorganizmusok ellen védekeznek. A méz a természet legtökéletesebb terméke, mert azok az összetevők találhatók meg benne, amelyek az emberi szervezetet is alkotják.

Összetevők:
méz 48 %, víz, kakukkfű levél tinktúra 1:6 (Thymus vulgaris) 3,14 %, propolisz tinktúra 2,0 %, tartósítószerek: nátrium benzoát, kálium szorbát.

Használati útmutató:
gyermekek: 4-12 éves korig napi 3 x 5 ml folyékony étrend-kiegészítő étkezés után, gyermekek 12 év felett és felnőttek napi 3-5 x 5 ml folyékony étrendkiegészítő étkezés után, szükség esetén lefekvés előtt is bevehető 5 ml. Használat előtt felrázandó! A terméket teáskanállal, vagy az adagoló pohár segítségével vegye be.

Figyelmeztetés:
Kisgyermek elöl elzárva tárolandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Állás közben üledék képződhet, ami nincs kihatással a minőségre, eltűnik, ha használat előtt felrázzuk. Fontos a kiegyensúlyozott és változatos étrend és az egészséges életmód betartása

Figyelmeztetések:
Alkalmazási időkorlát: a terméket legfeljebb 2 hétig alkalmazza. Nem javasolt 4 évesnél kisebb gyerekeknek. Bármely összetevőjére allergiás személyek nem szedhetik ezt a terméket.

Tárolás:
Száraz és sötét helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó.